UpBright 14V AC/DC Адаптер Компатибилен со Samsung CF390 CF391 CF398 CF591 22 24 27 32 во Криви LED LCD Монитор C22F390 C24F390 C32F C32F391 C27F C27F398 C27F591 S27D590C LS27D590CS/ZA 14V 4А-Власт

UpBright 14V AC/DC Адаптер Компатибилен со Samsung CF390 CF391 CF398 CF591 22 24 27 32 во Криви LED LCD Монитор

Во магацинот
DEN 479.76
Од стоката:

(⚠️Забелешка : за 19 V ❌ верзија.Некој може да го купи по грешка.Ве Молиме Проверете За Компатибилност Со Вашиот Апарат.Ви благодариме.) Светот Широк Влезниот Напон 100-240 VAC 50/60 Hz.OVP, OCP, SCP Заштита (OVP : во Текот Напон излез Заштита.OCP : во Текот Тековната излез Заштита.SCP : излез Краток Спој Заштита).Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Нова Глобална 14 V AC / DC Адаптер Компатибилен со Samsung CF390 CF391 CF398 CF591 Серија 22" 24" 27" 32" Закривен Екран LED-Осветлена FHD LCD LED Мониторот Модел C27 F591 C22 F390 C24 F390 S27 D590 C S27 D590 CS LS27 D590 CS/ZA S27 D590 C S27 D 590 C S27 D 590 C S27 D590 C КС 14 VDC DC14 V 14.0 V Префрлување Напојување Кабелот Кабел PS Батерија Полнач Мрежа ПСУ Излез Max : 14 V 4А-56 W (исто така компатибилна со 14 V 2.86 НА 40 W, 14 V 3А 42 W, 14 V 3.125 НА 3.2 ЕДЕН 45 W, 14 V 3.5 ЕДЕН 49 W ).Компатибилен со : Модел : Samsung CF390 CF391 CF398 Серија 22" 24" 27" 32" Закривен Екран LED-Осветлена FHD Следи Samsung СП-390 СП-391 СП-398 / МОДЕЛИ : (C22 F390, C24 F390) P/N : C27 F390 FHN, LC22 F390 FHXZA, LC24 F390 FHNXZA // Samsung 391 CF391 Серија C32 F C32 F391 C32 F391 F C32 F391 FW C32 F391 FWN LC32 F391 FWNXZA 32"; CF391 Серија C32 F391 FWU LC32 F391 FWUXEN 32" Криви LED LCD Монитор.Компатибилен со : Samsung CF398 Серија C27 F398 FW C27 F398 FWN LC27 F398 FWNXZA C27 F C27 F398 C27 F398 F 27" Криви LED LCD Монитор; CF591 Серија Криви 27-Инчен FHD Монитор, 591 Серија C27 F C27 F591 C27 F591 F C27 F591 FD C27 F591 FDN LC27 F591 FDNXZA 27" Напредно Надгледување; Samsung S22 F350 FH S22 F350 FHN LS22 F350 FHNXZA Монитор.Up Bright Нова Глобална 14 V AC / DC Адаптер Компатибилен со Samsung CF390 CF391 CF398 CF591 Серија 22" 24" 27" 32" Закривен Екран LED-Осветлена FHD LCD LED Мониторот Модел C27 F591 C22 F390 C24 F390 S27 D590 C S27 D590 CS LS27 D590 CS/ZA S27 D590 C S27 D 590 C S27 D 590 C S27 D590 C КС 14 VDC DC14 V 14.0 V Префрлување Напојување Кабелот Кабел PS Батерија Полнач Мрежа ПСУ CECCCROHS 100-240.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата