Anemometer, Преносни Auto/Manual Исклучување Ind Метар 2 во 1 Функција Воздухот Брзина Метар Воздух Тестер за Дома за Канцеларија за Отворен

Anemometer, Преносни Auto/Manual Исклучување Ind Метар 2 во 1 Функција Воздухот Брзина Метар Воздух Тестер

Во магацинот
DEN 1082.16
Од стоката:

Auto/Manual исклучено, не грижете се за моќта целосно ќе го консумираат како заборавајте да го затвори.Различни правец на ветер мерна единица Мерка брзина на ветрот во : Актуелните/Просечна/Max.Температура на екранот во целзиусови степени или Целзиусови, погодно да се разбере вредност од податоците.Ниско ниво на батеријата предупредување, така што ќе можете брзо да се замени батеријата за метар.Правец на ветер & температура, мерење, 2 во 1 функција.Функција : брзината на Ветерот & температура, мерење, 2 во 1 функција.Правец на укажување.Температура на екранот во целзиусови степени или Целзиусови, погодно да се разбере вредност од податоците.Различни правец на ветер мерна единица Мерка брзина на ветрот во : Актуелните/Просечна/Max.Ниско ниво на батеријата предупредување, така што ќе можете брзо да се замени батеријата за метар.LCD заднинско осветлување, јасни податоци за читање.Auto/Manual исклучено, не грижете се за моќта целосно ќе го консумираат како заборавајте да го затвори.Спецификација : Брендот SMART SENSOR Модел AS806 Правец на ветер Мерење 0~45m/s Брзина на Ветрот Точност ±5% + 0.1 Правец на ветер Единици m/s, Ft/min, Јазли, км/час, Си Тековни/Average Мерење на yes Температура Мерен Опсег -10~45℃ Темп.Резолуција 0.2℃ ℃/℉ Избор да Светлото на Екранот да Индикација за слаба Батерија yes Податоци се Одржи F.

Таа е поголема од информацијата

Brand :
SMART SENSOR :
Model :
AS806 :
 Wind Speed Measuring :
0~45m/s :
 Wind Speed Accuracy   :
 ±5% + 0.1 :
 Wind Speed Units :
 m/s, Ft/min, Knots, km/hr, Mph  :
 Current/Average Measuring   :
 yes :
 Temperature Measuring Range      :
 -10~45℃ :
 Temp. Resolution   :
 0.2℃ :
 ℃/℉ Selection :
 yes :
 Backlight Display  :
 yes :
 Low Battery Indication     :
 yes :
 Data Hold F :

Производи во категоријата