Ac адаптери Www.unitedkingdomstraightedge.com

HP J9739A Заштитен Напојување

Вид уред : Напојување hotplug / излишни pluginмодул Влезен Напон : AC 100240 V Излезен Напон : 12 V Моќност : 165 Вати Ши

DEN 376.56
Проверка на присуството: Во магацинот
Пронајден 307 на стоки