5 x 5 x 48 Белата Плоштад Мејлинг Цевки

5 x 5 x 48 Белата Плоштад Мејлинг Цевки

Во магацинот
DEN 1728.24
Од стоката:

Квадратни цевки нема да се тркалаат околу која ги прави полесно да се спакуваат и да брод од традиционалните круг мејлинг цевки.Овие едно парче цевки брод рамен да се зачува простор.Цевки пати заедно брзо без лента или лепак.Изградена од 200#/ЕКТ-32-Б бела брановидни.Со гордост се направени во САД!. 5 x 5 x 48" Белата Плоштад Мејлинг Цевки.Квадратни цевки нема да се тркалаат околу која ги прави полесно да се спакуваат и да брод од традиционалните круг мејлинг цевки.Овие едно парче цевки брод рамен да се зачува простор.Цевки пати заедно брзо без лента или лепак.Изградена од 200#/ЕКТ-32-Б бела брановидни.Со гордост се направени во САД!.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата