G. S Стоматолошки Gracey CURETTES 9/10 Двојно Заврши Справи со Шупливи ПРЕГЛЕДИ Инструменти

G. S Стоматолошки Gracey CURETTES 9/10 Двојно Заврши Справи со Шупливи ПРЕГЛЕДИ Инструменти

Во магацинот
DEN 169.20
Од стоката:

G. S ИНСТРУМЕНТИ СЕ САМО ПРОДАВААТ од СТРАНА на Г. С ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА.Г.S СТОМАТОЛОШКИ GRACEY CURETTES 9/10 ДВОЈНО ЗАВРШИ СПРАВИ СО ШУПЛИВИ ПРЕГЛЕДИ НА ИНСТРУМЕНТИ.НАПРАВЕН ВО ВИСОКА НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.ИСТО КАКО СЛИКА.Г.S СТОМАТОЛОШКИ GRACEY CURETTES 9/10 ДВОЈНО ЗАВРШИ СПРАВИ СО ШУПЛИВИ ПРЕГЛЕДИ НА ИНСТРУМЕНТИ.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата