Mitutoyo 2320A-10 Dial Индикатор генералниот ДИРЕКТОРАТ за 0.01 Град, 0-20mm Опсег

Mitutoyo 2320A-10 Dial Индикатор генералниот ДИРЕКТОРАТ за 0.01 Град, 0-20mm Опсег

Во магацинот
DEN 2888.40
Од стоката:

Револуционерниот матични-буш дизајн за проблеми со слободен матични стегање и подолго стегање опсег.Не преку завртка-дупка на рамка за голема прашина-отпор.Поголема цврстина во носечка плоча за намалување на следење на грешка.Dial Индикатор со повлечи, 0.01 mm дипломирањето, 20mm опсег, 1mm палета/rev, 0-100 dial читање, +/- 0.020 mm прецизност.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата