DC 12V Реле, Реле Модул, 9600 Baud Rate RS485 STM8S103F3 за Индустриски Материјали Индустриски Индустриски Контрола Компоненти

DC 12V Реле, Реле Модул, 9600 Baud Rate RS485 STM8S103F3 за Индустриски Материјали Индустриски Индустриски

Во магацинот
DEN 1221.60
Од стоката:

Кружни DC интерфејс, и DC терминал интерфејс.Погодно за струја (12 v напојување напонот). 4 канал оптичкото спојување изолација. 4 реле затворена LED светло. 4 канал реле излез (еден нормално отворен, нормално затворен). 4 канал текст интерфејс.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата