Hawach Научни Големина 180 Квалитативна Филтер Хартија за Хемија Лаборатории, Експерименти,Ashless Целулоза Хартија за Анализа (Пакување од 100, 8 um)

Hawach Научни Големина 180 Квалитативна Филтер Хартија за Хемија Лаборатории, Експерименти,Ashless Целулоза

Во магацинот
DEN 1960.80
Од стоката:

Пакет Содржина : Пакување од 100 Квалитативна Филтер Трудови.Конвексни дизајн за подобро вакуум запечатување.За користење со филтер плочи, sintered дискови, и Buchner funnels.Овие филтер трудови доаѓаат со Висока чистота и добри перформанси за да ви даде верен експеримент и Лесно да се користи за пред-намалување на филтер хартија.За употреба во училиштата, колеџите и студентите science lab активности за хемија лабораторија за дотур на тест хартија.Овие филтер хартија може да ги задоволи потребите на различни нивоа на чистота, цврстина, проток, утовар капацитет, и хемиска отпорност за нашите клиенти.Квалитативна филтер хартија вклучува стандарден филтер трудови и влажно-зајакната филтер трудови.Карактеристики на Науката филтер хартија : -во Пресрет на честички до максимален степен во квалитативни опсег.Малите депозити кои се среќаваат во хемиска анализа може да се наплати.Бавен проток, погоден за хемиска анализа, појаснување на суспендиран материјал, и водата/почвата анализа.Апликации на Науката филтер хартија : -најефикасен квалитативна филтер хартија се користи за да се соберат мали честички, проток.Погоден за хемиска анализа, појаснување на суспендиран материјал, и почва-цемент анализа.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата