Скенер Книга Скенер Аура Про Portable Document Скенер 14MP Max A3 Големина со Smart OCR Led Маса Маса Светилка за Семејниот Дом Канцеларија за Телевизија Демо, Веб Конференции, Далечи

Скенер Книга Скенер Аура Про Portable Document Скенер 14MP Max A3 Големина со Smart OCR Led Маса Маса Светилка

Во магацинот
DEN 1891.20
Од стоката:

-Овој Производ е USB-врз основа на документот камера со вграден-во 5.0-мегапиксели сензор, тоа е идеална алатка за презентации, фотографирање и снимање на видео. -По поврзување на овој документ камерата за да ја вашиот компјутер, можете да направите било хартиените документи, договори, приходи и бизнис картички, и ги презентираат преку монитор или проектор. -Покрај тоа, единствена надолу-се соочуваат со леќа дизајн го прави повторувачки да фотографирате, демонстрации, вежби, предавања и удобен и едноставен. -Заедно со овие големи можности, можете да го користите вклучени документот скенирање софтвер со документ за камерата за да правите слики или да снимате видео записи, обработка на слики и видео записи со напредни алатки за уредување, и да уживате во удобноста на споделување.Спецификација : Пиксели : 14 megapixels Product Боја : Темно gray Product Големина (кога свитканите отвори) : 372*180*443mm (l*w*h)Производ Големина (кога свитканите затворена) : 180*130*443mm (l*w*h)Тежина : 1.5 КГ(Нето)Гаранција : Еден Year Model : Аура Pro Sensor : CMOSResolution : 4320*3240 DPI : 240 Color малку длабочина : 24 bits Scan брзина : Рамни еден page1.5s/page;Books2s/dual pages OCR јазици : 180+Тежина : 2 KG(Нето) USB : USB 2.0 High-Speed Scanning формат : A3, 420 × 297 мм(16.5×11.7 инчи)Извоз формат : JPG, PDF, Пребарува PDF, Word, Excel, TIFFSystem поддршка : XP, Win 7/ 8/10, 32/64-bit; mac OS 10.11 и above Product димензии : 362.45×351.5×149.30 mm Packaging Листа 1x Аура Pro scanner, 1x Страна светлина,1x USB кабел, 1x адаптер, 1x Подножјето на возилото, 1x Црна работа мат, 2x Жолта прст cots, 1x CD (Почеток Водич и Прирачник),.

Таа е поголема од информацијата

Pixels:
14 megapixels
Product Color :
Dark gray
Product Size (when folded open) :
372*180*443mm (l*w*h)
Product Size (when folded closed) :
180*130*443mm (l*w*h)
Weight :
1.5KG(Net)
Warranty :
One Year
Model:
Aura Pro
Sensor:
CMOS
Resolution :
4320*3240
DPI:
240
Color bit depth :
24 bits
Scan speed:
Flat single page1.5s/page;
Books2s/dual pages :
OCR languages :
180+
Weight :
2KG(Net)
USB :
USB 2.0 High-Speed
Scanning format :
A3, 420 × 297 mm(16.5×11.7 inch)
Export format:
JPG, PDF, Searchable PDF, Word, Excel, TIFF
System support :
XP, Win 7/ 8/10, 32/64-bit; macOS 10.11 and above
Product dimensions :
362.45×351.5×149.30 mm
Packaging List :
1x Aura Pro scanner, :
1x Side light, :
1x USB cable, :
1x Power adapter, :
1x Foot pedal, :
1x Black work mat, :
2x Yellow finger cots, :
1x CD (Getting Started Guide and User Manual), :

Производи во категоријата