Kimo CTV110-AOD300 Температура(32 на 122°F) и Воздухот Брзина(од 0 до 30m/s) Предавателот Без да се Прикаже и да се 300 mm Дуктус Сонда Должина од INSTRUKART

Kimo CTV110-AOD300 Температура(32 на 122°F) и Воздухот Брзина(од 0 до 30m/s) Предавателот Без да се Прикаже

Во магацинот
DEN 11280.00
Од стоката:

Температурата Опсег : 32 на 122°F ; Воздухот Брзина : 0 до 30m/s; Време на Одговор : 1/e (63%) 5s ; Тип на Сензор : Pt100 1/3 DIN ; Темп.Резолуција : 0.1 ; брзина Резолуција : Од 0 до 3m/s : 0.01 m/s, од 3 до 30 m/s : 0.1 m/s.Output Settings : Од 0 до 5m/s, од 0 до 10m/s, од 0 до 15 милиони/s, од 0 до 20 милиони/s, од 0 до 30m/s, ; Излез/ Напојување : Активен Сензор 4-20 m A 3-4 Жици; Заштита : IP65. Заеднички Режим На Напон

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата