RC280 Универзален Далечински управувач за ПРВ-Roku-ТВ-Далечински, за Сите TCL Roku Smart 4K HD LED Телевизори

RC280 Универзален Далечински управувач за ПРВ-Roku-ТВ-Далечински, за Сите TCL Roku Smart 4K HD LED Телевизори

Во магацинот
DEN 158.16
Од стоката:

RC280 Далечински Замени за Сите TCL Roku ТВ со Netflix HBO Прашка СТАН Копчето s.Компатибилен со Сите TCL Roku Smart LED Телевизори.Лесно да се направи за Јачина на звук/Mute, и има 4 кратенки за копчиња(Netflix, , HBO СЕГА, Прашка).Не програмирање или бара спарување.Инсталирање на нови батерии и таа е подготвена за употреба (Батерија, Не се вклучени).Далечинскиот работи за Сите TCL Roku се Изгради во Телевизори.Ве молиме не се мешаат со Roku Далечински управувач, кој работи за Roku Стап или Roku Играч.Нови RC280 Далечински Замени за ПРВ Roku ТВ со Netflix HBO Прашка СТАН Копчиња.Не програмирање потребно.Инсталирање на нови алкални батерии и таа е подготвена за употреба.Компатибилна со следниве ПРВ Roku ТВ Модели : 28 S3750 32 FS3700 40 FS4610 R 43 FP110 43 UP120 48 FS3700 48 FS3750 48 FS4610 R 49 FP110 50 FS3750 50 FS3800 32 FS4610 R 32 S800 32 S850 32 S3700 32 S3750 32 S3800 32 S3850 32 S3850 A 32 S3850 B 32 S3850 P 32 S4610 R 50 FS3850 50 UP120 55 FS3700 40 FS3750 40 FS3800 40 FS3850 55 FS3750 55 FS3850 55 FS4610 R 55 UP120 55 US5800 65 US5800 RC280 JNIL Напојување : 2 X AAA Алкална Батерија Пакет Содржина : 1 X Далечински Управувач(Батерии не се вклучени).

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата