8-Рака PEG-Thiol, MW 20k (10g)

8-Рака PEG-Thiol, MW 20k (10g)

Во магацинот
DEN 1656.00
Од стоката:

8-Рака PEG-Thiol е multiarm КОЛЧЕ изведени со thiol групи во секој терминал на осум оружје поврзани со една hexaglycerol јадро.На реактивна слободни thiol, SH, sulfhydryl, или mercapto групи селективно реагираат со maleimide и транзиција метална површина, вклучувајќи злато, сребро и др.PEG-SH може да биде лесно воздухот се оксидира да се формира S-S disulfide обврзници, што може да се сменат со намалување на агенти.Тоа е корисно reagent за реверзибилна PEGylation и КОЛЧЕ hydrogel.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата