2-Годишно DOP - Музички Инструменти/Електроника План Под $400

2-Годишно DOP - Музички Инструменти/Електроника План Под $400

Во магацинот
DEN 562.32
Од стоката:

Држи вашиот производ купување заштитени по својата производителот ќе истече.Обезбедува национално ниво поправка поддршка, како на условите најде на заштита план производот страница.Покриеност и тврдат дека границите се применуваат.Видете заштита план детали подолу со кликнување на "Гаранција"линк.Вклучува моќ пренапони покриеност почетокот ден 1. Делови и работна сила за покривање на механички и електрични неуспеси започнува ПО вашиот производ производител гаранција ќе истече, обично на 1 година од купување датум, како на условите најде на заштита план производот страница.Вклучува делови и работна сила за покривање на материјални и механички проблеми, електрични неуспеси, и други опфатени поправки.Ако опфатени поправка не може да биде завршен, ќе биде надоместен со подарок картичка во износ од оригиналниот производ куповна цена.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата