Линија 6 HX Stomp Гитара Мулти-Ефекти Кат Процесор, (3) ErnieBall Кабли, Nektar NX-СТР Пакет

Линија 6 HX Stomp Гитара Мулти-Ефекти Кат Процесор, (3) ErnieBall Кабли, Nektar NX-СТР Пакет

Во магацинот
DEN 1711.20
Од стоката:

Линија 6 HX Stomp Гитара Мулти-ефекти Кат Процесор. (3) Ernie Ball Кабли.Nektar NX-P. HX Stomp е професионална одделение гитара процесор кој обезбедува звук на Хеликс засилувачи, кабини, и ефекти во ултра-компактен на возилото.Додека Линија 6 HX Effects TM на возилото е дизајниран да биде централен на pedalboard, обезбедување на целосна контрола над индивидуалните ефекти, засилувач префрлување, и надворешни MIDI-опремени педали—HX Stomp е програмабилни amp/cab/ефекти/IR педалата дека беспрекорно се интегрира во различни околини и апликации.Користете го како "супер stompbox," копија или патување екипаж, додаток на ѕвонење проширувач кога се комбинираат со други modelers, аудио интерфејс—или дури и целосно гитара или бас екипаж.Исто HX Моделирање технологија која сили предводник на Хеликс гитара процесор овозможува HX Stomp да се кандидира до шест обработка блокови истовремено, со приштина аудио квалитет, што го прави најголем моќни и флексибилни stompbox големина гитара процесор во моментов се на располагање.Постојат повеќе од 300 засилувачи, кабини, и ефекти—вклучувајќи looper.HX Stomp содржи сите исти HX модели се најде во Хеликс семејство производи, како и наследството ефекти библиотека од алинејата 6 М-Серија педали, и stompbox modelers како што DL4, MM4, FM4, и DM4. Исто така постојат и тактики креирани специјално за бас играчи, како и индивидуални бас засилувач и кабината модели.Дополнителни функции вклучуваат избор на вистински заобиколат и DSP заобиколат со патеки, стерео ефекти јамка за амандман други педали во сигнал синџир и 4-Кабел Метод за поставување, џек за поврзување на две надворешни footswitches или изразување педали, голема MIDI контрола, IR (импулс одговор) вчитување способности, и повеќеканални 24-bit/96k Hz аудио USB интерфејс.Слободен HX Уредување на стан ви овозможува да ја прилагодите речиси секој аспект на педалата работење, создавање, зачувување и вчитување мемории.Таа, исто така обезбедува претходно библиотекар способности, IR вчитување, и повеќе.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата