Pooch Влошки Затворен Трева Замена Подлога Куче Медиокритет (3 Парчиња), Среден/18 x 28

Pooch Влошки Затворен Трева Замена Подлога Куче Медиокритет (3 Парчиња), Среден/18 x 28

Во магацинот
DEN 935.04
Од стоката:

Pooch Подлога Замена Медиокритет Влошки се за миење пријателски & гарантира за 300+ циклуси.Pooch Подлога Замена Медиокритет Влошки содржат мирис инхибиција дели ткаенина со постојан мирис контрола дека нема да се мијат надвор и ќе ги апсорбира 4 пати неговата тежина во течност.Pooch Подлога Затворен Трева Куче Медиокритет Замена за Обновливи Абсорбента Рампа работат индивидуално или со ПЛУС, ПАТНИК и КЛАСИЧНАТА Potties.Pooch Подлога Затворен Трева Куче Медиокритет Замена за Обновливи Абсорбента Рампа е задолжително за вашиот Pooch Подлога.Додадете вториот обновливи подлога за вашата Pooch Подлога Затворен Трева Куче Медиокритет ПЛУС, КЛАСИЧЕН или ПАТНИК, така што секогаш ќе имате свежа и чиста подлога, додека еден се исчистени.Достапни во Мали 18" x 18", Средни 28" x 18", Средни 3 Pack 28" x 18", или Голем 28" x36".Pooch Подлога Замена Медиокритет Влошки брзо се апсорбира течност преку Pooch Трева без протекување или внесен преку, спречување на оштетување на подови или тепих.Проверете нашата Pooch Подлога Традиционалните Влошки, Обновливи Пелени, Ултра Сува Гајба Влошки, Затворен Трева Куче Potties и повеќе!.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата