AC да DC Префрлување DIN Железнички Напојување 24 Volts 3.2 Засилувачи 76.8 Watts

AC да DC Префрлување DIN Железнички Напојување 24 Volts 3.2 Засилувачи 76.8 Watts

Во магацинот
DEN 920.16
Од стоката:

Основно Излезен Напон (VDC) : 24. Излезна Струја (Засилувачи) : 3. 2. Максимална Излезна Моќност (W) : 76. 8. Влезен Напон (VAC) : 90 за да 264. Текст Фреквенција (Hz) : 47 до 63. На тип на производ е AC да DC Префрлување DIN Железнички Напојување 24 Volts 3. 2 Засилувачи 76. 8 W, овој производ е направен во Кина и произведени од страна Значи Добро.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата