Avery Dennison Парична Казна Ткаенини Тагирање Пиштол Алатка За Замена На Игли - 4 Пакет 08944

Avery Dennison Парична Казна Ткаенини Тагирање Пиштол Алатка За Замена На Игли - 4 Пакет 08944

Во магацинот
DEN 300.00
Од стоката:

Пакет од 4 Avery Dennison Казна-Ткаенина Тагирање Пиштол Замена на Игли.Објектот # 08944. Замена на игли за полнење за употреба со парична Казна-Ткаенина тагирање пиштол.Пластична База Компатибилна со Dennison и Dennison Стил парична Казна Тагирање Пиштоли 4 Игли По Пакет.Avery Dennison Парична Казна Ткаенини Тагирање Пиштол Алатка За Замена На Игли - 4 Пакет 08944.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата