MMOBIEL Пред Стакло Поправка Полнење Компатибилен со Samsung Галакси Забелешка 5-5.7 инчен 2015 - Леќа Екран Замена Поправка Комплет - Вкл. Прирачник - Црна

MMOBIEL Пред Стакло Поправка Полнење Компатибилен со Samsung Галакси Забелешка 5-5.7 инчен 2015 - Леќа Екран

Во магацинот
DEN 335.76
Од стоката:

Пред Стаклото на Екранот Надворешниот Леќа Компатибилен со Samsung Галакси Забелешка 5 СМ-N920 2015 Вкл.Прирачник - Црна.Сеопфатен Комплет за поправка : Професионална алатка за Полнење вклучувајќи 1 x microfibre ткаенина за чистење, 1 x вшмукување чаша, 1 x spudger (лост алатка), 1 x Pry Алатка, 1 x Брише, 1 x Sim Pin, 4 x Screwdrivers (Филипс #00, Филипс #000, Torx T2 и Pentalobe P2) за полесна инсталација.Компатибилен со : Samsung Галакси Забелешка 5 СМ-N920 2015 Важно : ве Молиме проверете го Бројот на Моделот на вашиот уред пред да се купување на овој Објект.Можете да ги најдете Модел тип на вашиот уред на вашиот уред и / или во settings.Инсталација : Ние ви препорачуваме да побарате совет од Професионалец пред замена на Предната Стакло Екранот.Ова е исклучително техничка постапка, ве молиме да се запознаете со процесот прво, пред да ја купите оваа група и пред да се обидете сами : Ние не може да преземе никаква одговорност за настанати штети за време на замена процес.Пред Стаклото на Екранот Надворешниот Леќа Компатибилен со Samsung Галакси Забелешка 5 СМ-N920 2015 Вкл.Прирачник - Црна Сеопфатен Комплет за поправка : Професионална алатка за Полнење вклучувајќи 1 x microfibre ткаенина за чистење, 1 x вшмукување чаша, 1 x spudger (лост алатка), 1 x Pry Алатка, 1 x Брише, 1 x Sim Pin, 4 x Screwdrivers (Филипс #00, Филипс #000, Torx T2 и Pentalobe P2) за полесна инсталација.Компатибилен со : Samsung Галакси Забелешка 5 СМ-N920 2015 Важно : ве Молиме проверете го Бројот на Моделот на вашиот уред пред да се купување на овој Објект.Можете да ги најдете Модел тип на вашиот уред на вашиот уред и / или во settings.Инсталација : Ние ви препорачуваме да побарате совет од Професионалец пред замена на Предната Стакло Екранот.Ова е исклучително техничка постапка, ве молиме да се запознаете со процесот прво, пред да ја купите оваа група и пред да се обидете сами : Ние не може да преземе никаква одговорност за настанати штети за време на замена процес.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата