HDmi Pigtail 3RCAJACK Ѕид Плоча Бела

HDmi Pigtail 3RCAJACK Ѕид Плоча Бела

Во магацинот
DEN 1058.40
Од стоката:

Feed-преку HDMI ѕид плоча со компонентен видео приклучоци.Ѕид плоча со HDMI, component video помине преку конектори.Бела.Feed-преку HDMI ѕид плоча со компонентен видео приклучоци.Ѕид плоча со HDMI, component video помине преку конектори.Бела.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата