Wilkins 1-975XL2 Backflow Preventer

Wilkins 1-975XL2 Backflow Preventer

Во магацинот
DEN 9162.24
Од стоката:

Wye шема дизајн за кратко се постават должина.Краток постават должина олеснува замена, трошоци за работна сила.Намален Притисок Принцип Backflow Preventer обезбедува висок ризик заштита за вода за пиење апликации.На wye шема, бронза тело обезбедува посебна пристап до секоја проверете вентил и олеснување вентил за сервисирање.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата