750℃ температура Отпор Millivolt Замена Thermopile Генератори се Користат За Гас Камин/Бојлер/Гас Fryer Кластер Thermocouple за 24 Камин

750℃ температура Отпор Millivolt Замена Thermopile Генератори се Користат За Гас Камин/Бојлер/Гас Fryer Кластер

Во магацинот
DEN 335.76
Од стоката:

а.Внатрешна отпорност (25°C), се разликува со спецификации и должина меѓу 1.500 mΩ и 4,500 mΩ.Спецификации : Должина 24" Рејтинг : 750 mv.б.Нормална работна температура 700-750°C. c.Поврзување тип : вид на спирала и две пол приклучок тип.г.Должина : 24 инчи (609mm)од продавница ГАС КОМПОНЕНТИ ПРОДАВНИЦА.Спецификации : Должина 24" Рејтинг : 750 mv На thermopile се користи со 750 millivolt пилот системи.Овој систем е генерално се најде на гас камини и гас најавува дека користите ѕид прекинувачи или далечински контроли.Оваа опрема е еден вид на cobination тип thermocouple, обезбедува енергија за 250/750 millivolt само генерација на системи за контрола.а.Внатрешна отпорност (25°C), се разликува со спецификации и должина меѓу 1.500 mΩ и 4,500 mΩ.б.Нормална работна температура 700-750°C. c.Поврзување тип : вид на спирала и две пол приклучок тип.г.Должина : 24 инчи (609mm) 750 Millivolt Замена Thermopile Генератори веќе долго време се користи во авто-напојува греалки и топла вода опрема.Тоа е докажано во милиони апарати како што изведувачот е најпосакувана thermopile и се наоѓаат во многу од денешните само напојува гас камини.Од Производителот Millivolt Замена Thermopile Генератори веќе долго време се користи во авто-напојува греалки и топла вода опрема.На Honeywell CQ200 A има докажано во милиони апарати како што изведувачот е најпосакувана thermopile и се наоѓаат во многу од денешните само напојува гас камини.од продавница ГАС КОМПОНЕНТИ ПРОДАВНИЦА.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата