Seagate Констелација ИД 1 TB (7200RPM SATA 2.0 3Gb/s 32 MB Кеш 3.5 Инчен Внатрешен Хард Диск ST31000524NS - Голи Диск

Seagate Констелација ИД 1 TB (7200RPM SATA 2.0 3Gb/s 32 MB Кеш 3.5 Инчен Внатрешен Хард Диск ST31000524NS -

Во магацинот
DEN 647.76
Од стоката:

5 Песна-за Песната за Читање/Запишување (ms) 0.4 Типични Оперативни Моќ, Случаен Пишува (W) 9.5-инчен претпријатие-класа drive Reduces енергија и ладење на трошоците, со најниска потрошувачка на енергија на било nearline 3.5-инчен drive Delivers докажана сигурност, со MTBF* од 1,2 милиони часа Испорачува драматично се зголеми за складирање скалабилност и податоци за интегритет со 6 Gb/s САС или претпријатие SATA 3 Gb/s интерфејс Нуди Само-Encrypting Вози опција за владата-степен на безбедност на податоците** * Значи Време Помеѓу Неуспеси **Авто-Encrypting САС модели бараат ТЦГ во согласност домаќин или контролор поддршка "Што ако сум ви кажал дека вие би можеле да имаат Velociraptor ниво на ефикасноста (и повеќе) со речиси седум пати на капацитетот?Seagate е Констелација Хард Диск одговара дека бил на Т. Тоа Супериорна на Velociraptor од речиси 20mb/s на максимална прочитајте перформанси, и со 2 TB на просторот тоа го става на 300МК капацитет на Velociraptor за срам.5-инчен диск за средини кои бараат високо ефикасни, сигурен и безбеден простор кој обезбедува лесна претпријатие интеграција, вклучувајќи : Висок капацитет сервери и надворешни storage Storage обласни мрежи (САН)Мрежата прикачена за складирање (NAS)Директно прикачени за складирање (DAS)Претпријатието за бекап и обновување (D2 D, виртуелна лента)Централизирано surveillance Cloud складирање Зошто да Изберете Seagate Констелација ES?Го намалува дизајн и поддршка за трошоците од страна на градење на Seagate е најдобра во класата претпријатие за складирање фондацијата Карактеристики на максималниот капацитет на располагање-до 2 TB-in 3.Бродови во Заверена Фрустрација-Слободен Пакување.Четвртата генерација, enterprise, nearline вози дизајнирани за 24×7 операција.28 толку ниско, Како 0.6 Типични Оперативни Моќ, по Случаен избор Прочитај (W) 12.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата