GOPHERT CPS-3205II Прилагодливи DC Префрлување Напојување 30V 5A CPS-3205 Единствен Излез 110/220VAC 0-32V 0-5A Прилагодливи DC Моќност Трансформатор SMPS ЕУ АУ НИ Приклучок

GOPHERT CPS-3205II Прилагодливи DC Префрлување Напојување 30V 5A CPS-3205 Единствен Излез 110/220VAC 0-32V

Во магацинот
DEN 1439.28
Од стоката:

Излезниот Напонски Опсег : 0-32 V / Излезна Струја Опсег : 0-5 A/ Операцијата Влезниот Напон Спектар : 198 – 264 Vac/100-144 Vac.Користење на микропроцесори (MCU) контрола, високата цена перформанси.Сите алуминиумски домување, екстремно ниски електромагнетни пречки.Користење на енкодер да се прилагоди на напон и струја, прилагодување е брз и прецизен.Четирицифрена дигитални ammeter и voltmeter.Услужни почеток функција, нема префрлување.Ниска бран на бучава, бранување peak-to-peak вредност е помалку од 30m V.Текст работен напон 220 VAC/110 VAC switch.Заклучување копчиња, заклучување на излез switch копчиња и адаптација копчиња за да спречите случајно промени.Интелигентна заштита : излез краток спој заштита, следење на overvoltage заштита (Следење OVP), следење на прекуструјна заштита (Следење OCP), во текот температура заштита (еднократни лозинки).Спецификација : Оперативен напон спектар : 110-144 VAC 198-264 VACFrequency спектар 45-65 Hz Output напонски опсег : 0-32 VOutput Сегашниот опсег : 0-5 AEfficiency (220 Vac, полн товар ) ≥ 87% Полно оптоварување на текст струја (220 Vac) ≤ 1.4 друга, секој па-оптоварување на текст струја (220 Vac) ≤ 80m AVoltmeter точноста ≤ 0.3% + 1 digit Ammeter точноста ≤ 0.3% + 2 digits Constant Напон Mode Load Регулатива (0-100% ) ≤ 30m VInput напонот пропис (198-264 Vac) ≤ 10m VRipple Бучава (Врв-Врв) ≤ 30m VRipple Бучава (р.м.s) ≤ 3m VSetting точноста ≤ 0.3% + 10m VTransient време на одговор (50% -100% номинална Оптоварување) ≤ 1.0 ms Constant Тековната Mode Load регулатива (90% -10% Номинална Напон) ≤ 50m AInput напонот пропис (198-264 Vac) ≤ 20m ARipple тековната бучава ( врв - врв ) ≤ 30m Ap-p Setting точноста ≤ 0.3% + 20m A.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата