Maxima Трки Масла 40-49901 Целосно Синтетички Опрема Масло 75w140 Мотоцикл Hypoid/Пренос Масло 1L Шише

Maxima Трки Масла 40-49901 Целосно Синтетички Опрема Масло 75w140 Мотоцикл Hypoid/Пренос Масло 1L Шише

Во магацинот
DEN 1624.80
Од стоката:

Целосна синтетички, естер-базирани опрема масло специјално формулиран за употреба во мотоцикли и atv настана.Единствена, oxidatively-стабилна формулација е дизајниран за преноси без влажно-спојки, заработувачката со или без hypoid брзини и вратило-дискови.Сопственички облик комбинира егзотични естри со водечка индустрија на екстремен притисок и анти-носат адитиви за да се намали триењето при обезбедување на крајната хардверска заштита.Надминува барањата на API GL-5. Одлични во BMW и Харли-Дејвидсон апликации.Целосна синтетички, естер-базирани опрема масло специјално формулиран за употреба во мотоцикли и atv настана.Единствена, oxidatively-стабилна формулација е дизајниран за преноси без влажно-спојки, заработувачката со или без hypoid брзини и вратило-дискови.Сопственички облик комбинира егзотични естри со водечка индустрија на екстремен притисок и анти-носат адитиви за да се намали триењето при обезбедување на крајната хардверска заштита.Надминува барањата на API GL-5.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата