Maxima Трки Масла 40-48901 SXS 75w90 Целосно Синтетички Опрема Масло 1L Шише

Maxima Трки Масла 40-48901 SXS 75w90 Целосно Синтетички Опрема Масло 1L Шише

Во магацинот
DEN 1970.40
Од стоката:

Целосна синтетички, естер-базирани опрема масло специјално формулиран за hypoid-тип на заработувачката се наоѓаат во современите страна на по-страна (SXS) возила.Единствена, oxidatively-стабилна формулација е дизајниран да издржи на тешки и во различни услови на SXS возила, од високо-оптоварување фарма работа на високо-брзински пустината возење.Сопственички облик комбинира егзотични естри со водечка индустрија на екстремен притисок и анти-носат адитиви за да се намали триењето при обезбедување на крајната хардверска заштита.Надминува барањата на API GL-5. Површински активни хемија агресивно придава на површини, држејќи ги на чиста и корозија-слободни.Целосна синтетички, естер-базирани опрема масло специјално формулиран за hypoid-тип на заработувачката се наоѓаат во современите страна на по-страна (SXS) возила.Единствена, oxidatively-стабилна формулација е дизајниран да издржи на тешки и во различни услови на SXS возила, од високо-оптоварување фарма работа на високо-брзински пустината возење.Сопственички облик комбинира егзотични естри со водечка индустрија на екстремен притисок и анти-носат адитиви за да се намали триењето при обезбедување на крајната хардверска заштита.Надминува барањата на API GL-5.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата