Allen Bradley 700-RTC51S0750U1 Времето Реле 700RTC51S0750U1 700-RTC51S075OU1

Allen Bradley 700-RTC51S0750U1 Времето Реле 700RTC51S0750U1 700-RTC51S075OU1

Во магацинот
DEN 657.60
Од стоката:

PN : 700-RTC51 S0750 U1 700 RTC51 S0750 U1 Билтен : 700 Тип : RTC 120 V DC 110/120 VAC 50/60 HZ Употреба 75°C CU Жица Или Повисоко Индикатор Инстант N. O. Контакт Темпиран N. O. Контакт Тајмер Статус ИСКЛУЧЕНО Отворете го Отворите Стабилна На Одложување Трепка Затворени Отвори Времето Off Delay Трепка Отвори Затворена Мерењето На Затворени Затворени Стабилна Класа I Групите А,Б,Ц, и Д Div. 2 LDC Температурата на работа Код T4 A Наведени Ind Продолжува.Eq За Haz Loc A195 UPC : 10662072588366 Серија А.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата