(3 Парчиња) SÜA - 3-101 Ацетилен Сечење Совет - Замена за Виктор. Големини: 000, 00, и 0 (Мал СОВЕТ Серија)

(3 Парчиња) SÜA - 3-101 Ацетилен Сечење Совет - Замена за Виктор. Големини: 000, 00, и 0 (Мал СОВЕТ Серија)

Во магацинот
DEN 469.20
Од стоката:

***ОВОЈ СОВЕТИ СЕ Замена за Виктор 100-СЕРИЈА И Ѕ-СЕРИЈА СЕЧЕЊЕ ПРИЛОЗИ, (МАЛИ СОВЕТИ, СЕРИЈА 3), ве МОЛИМЕ да ВИДИТЕ НА СЛИКИТЕ ЗА ДИМЕНЗИИ.АКО ВИ ТРЕБА ПОГОЛЕМ СОВЕТИ Замена за Виктор, ПРОВЕРЕТЕ S ASIN Nº : B079 QFNP7 P***.SÜA се отвора лентата со својот висок квалитет на линија на Цврст Метал Oxy-Гориво за Сечење Совети.Замена за Виктор сечење факели кои користат Серија 3 Совети, (МАЛИ СОВЕТИ).Сечење Дебелина : погледнете Сликата Број 5 за намалување на Дебелината на секоја големина.Ќе добиете 03 нови 3-101 Серија (Големини 000, 00 и 0) Ацетилен Сечење Совети. ***ОВОЈ СОВЕТ Е Замена за Виктор 100-СЕРИЈА И Ѕ-СЕРИЈА СЕЧЕЊЕ ПРИЛОЗИ, (МАЛИ СОВЕТИ, СЕРИЈА 3), ве МОЛИМЕ да ВИДИТЕ НА СЛИКИТЕ ЗА ДИМЕНЗИИ.АКО ВИ ТРЕБА ПОГОЛЕМ СОВЕТИ Замена за Виктор, ПРОВЕРЕТЕ S ASIN Nº : B079 PZKWRZ*** SÜA нуди ова парче на опрема што е произведен користејќи највисок стандард за квалитет во raw избор на материјали и производство постапки.Оваа производи НЕ се произведени од страна на Виктор.Виктор е регистрирана трговска марка на Виктор Технологии.Mundaka Технологии не е поврзано, поврзани, надлежен, одобрена од страна на, или во било кој начин и официјално поврзани со Виктор Технологии или кој било од нејзините подружници или неговите соработници.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата