Deltech Фитнес Пар 2-1/2 lb. Леано Железо Олимписки Плочи

Deltech Фитнес Пар 2-1/2 lb. Леано Железо Олимписки Плочи

Во магацинот
DEN 600.00
Од стоката:

Леано Железо Плочи.Црна Боја со бели букви.Одговара На Олимписките 2" Бар.Означени со lbs и килограми.Тешки-должност леано железо изградба, која ќе трае со години.Црна боја со бели букви, означени во фунти и килограми да се направи идентификација брзо и лесно.За користење со Олимписки барови и опрема кои имаат 2" носители.

Таа е поголема од информацијата

Производи во категоријата